donderdag 3 april 2008

Voor de volledigheid: Yin, Lena, Anna en mezelf.


Anteks: Slechts 2 postjes in maart = foei foei foei !
Bij deze alvast betere voornemens voor de verse maand april! hiep hoi! :-)

Sinds 19 maart is er heel wat gebeurd:

Het werk heeft eindelijk een einddoel gekregen en weldra ook een einddatum.
"Mijn" researchwerk is af volgende week, in tegenstelling tot het andere deel: Na wat lastige weken met verrasssende resultaten is er beterschap gekomen. 't lijkt alsof we er al wéken aan bezig zijn ( en eigenlijk is dat ook wel zo, haha! )


Er stonden ook veel leuke dingen op de agenda:

- op Pasen was er bbq met écht lamsvlees tussen de sneeuw

- op Paasmaandag zijn we naar een nationaal park in Nuuksio geweest: bbq tussen de sneeuw, bevroren drinkwater, prachtigen decor, voetbal op een bevroren meer => onvergetelijk!







- sauna natuurlijk

- een uitstapje met de uni naar Estland: met de boot naar Tallinn en dan met de bus naar Tartu, om er de universiteit te bezoeken. Het was een leuke 2 daagse met bijzondere festiviteiten: een diner/feestje met de profs, een biercontest met de prof ( dat hij overigens won ), een rodeostier, een laborant met een gescheurde broek/geschaafd gezicht en een grote kater na een avondje "stappen", swingende secreterassen, ... : zaligheid troef!




- Stefaan! Het was een zéér leuke vakantie: Koreaans eten op Soomin's verjaardag, gipsy feestje, Helsinki city, Rastila sauna, Suomenlinna, "mijn" uni, Kämp..!



Sindsdien kan ik 100% genieten van belgische chocolade (yuzu, cote d'or en échten leonidas -met dank aan Stefanie ;-) - ), mijn cursus enzymologie en tabloids allerhande. Dat doe ik dan ook :)

Ondertussen blijft de postduif ook goed werk leveren: dankjewel voor alle leuke attenties!

Tot blogs!
Moimoi

2 opmerkingen:

Elise zei

mooie muts
mooie snoet
mooie sneeuw
mooie locatie
tot gauw! zuszoen

sarah zei

een zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalige muts! ;-)