maandag 14 april 2008

Alweer een dikke week verder, en dus een paar ervaringen rijker!

Over het thesiswerk:
niet veel nieuws te melden. Zonder tabletting machine kunnen we namelijk niet verder, en dat is net het probleem. Maar uiteraard zijn we creatief en is dat geen excuus om lui te zijn!
De opdracht voor de komende weken is dan ook simpel: schrijven, schrijven en schrijven! :-)

Om met de rest te beginnen waar ik vorige keer geeïndigd ben:
Donderdagavond 3 april werd opnieuw BarFly, een zeer rustige gezellige avond die voor de laatste bus al afgesloten werd..
Het weekend erna werd hier ten huyze 3Q 060 - na een superleuk *bling*bling* feestje op vrijdag en chinees eten op zaterdag - beslist dat we niet verder lijdzaam kunnen toezien hoe de kilootjes erbij komen, en dus zijn er vanaf nu dagelijks oefeningetjes én 2x/week een bezoek aan't zwembad. Het effect ervan blijft voorlopig uit, maar we houden wel nog even vol :-)
( De zondagavond uitgehongerd thuiskomen van het zwembad en veel esperollekes met puree eten zal ook zijn effect wel niet missen veronderstel ik.. )

Dan volgde een werkweek zonder veel speciaaltjes, als voorbereiding op een zalig weekend..
Anna en Lena hadden het fantastisch idee om zaterdagavond door te brengen in een cottage in Lammi, zo'n 150 km ten noorden van Helsinki.
Met 2 volle auto's én een gps gingen we zaterdagmiddag op zoek naar de cottage, die nog 100 keer mooier en leuker bleek te zijn dan verwacht.. Het werd dan ook een fan-tas-tisch weekend met vriestemperaturen, sauna, een gat in't bevroren meer voor na de sauna, gegrilde kip, sausages na sauna, veel hout en nog meer vuurtjes, geen elektriciteit en vooral een super 10tal!




ice-fishing ( en erna werd dit gat de perfecte afkoeling na sauna):

Ziezo, dit was het voor vandaag.
Morgenavond bezoek uit Maldegem, en erna dan 100% thesis!!! jipie jee!

Tot blogs,
Sarah

5 opmerkingen:

Elise zei

het is hier nogal maartse herfstbuien in april, straks sneeuwt het in mei, kunnen we schaatsen in augustus en watervolleyballen in december.

zoenkapoen!

Anoniem zei

Alrightie Lisa is back in space :)
Na een dagje doorwerken aan den thesis (ik ben in tegenstelling tot u geweldig goed bezig;)) ben ik terug op aarde beland.
Vandaag officieel getekend dat ik het in eerste zit ga afgeven, wat wil zeggen dat ik nog minder dan 3 weken tijd heb. Maar gene paniek in het Moermankamp!
Tziet er daar super super leuk uit. En nu da de vroedvrouwstudenten terug zijn uit Finland, piekt het toch een beetje. Wachten dus tot juni en dan zal het ni meer pieken, want dan is Sarah back for more! Jong, ik kijk daar al naar uit!! Dus haast u daar maar een beetje :p
Doooeeeei! kus

Anoniem zei

Nice nice
ier is het weer echt al supergoe... vriezen daar denk ik al lang niet meer aan
feesten dat wel, thesis, msh beter ook ja... dan nekeer

Anoniem zei

2 postjes in maart en slechts 1 (!) in april! Ai Ai Ai ! :)
Al een geluk dat we weten dat je druk hebt met thesissen en pret beleven, of we zouden ons nog verwaarloosd gaan voelen!

;) kissies, Joke

Anoniem zei

Ik kan precies niet tellen, want er waren toch al twee berichtjes :)